Opensesame ICT
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@osict.com
Web: www.osict.com

[ vacatures | sitemap | informatie aanvragen | contact |english ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@osict.com

WSG switcht naar OpenIMS-cloud

 

img_0132_1600

De William Schrikker Groep heeft vier vliegen in één klap gevangen door haar vertrouwde OpenIMS DMS onder te brengen in de OpenIMS-cloud. Een logische keuze voor functioneel beheerder Robin Lansbergen (op de foto in het midden tussen rechts van hem Frank van Dijk en links Wieger Kunst): ,,Door applicatie- en technisch beheer bij één en dezelfde partner onder te brengen, hebben we er geen omkijken meer naar. Ook de hardware is beter afgestemd op het DMS waardoor we performanceverbeteringen zullen zien. Niet in de laatste plaats zijn bovendien de uitwijk- en backupmogelijkheden beduidend beter.”

De 1.100 medewerkers van WSG, verspreid over vijf regio’s, zijn minder afhankelijk van tijd en plaats sinds de zorginstelling in 2014 OpenIMS DMS introduceerde voor haar klantdossiers. Het verschil in hun reis-, kopieer- en portokosten daalde immens en ze kunnen beter werk leveren. Daarom is de performance en dus het beheer van het DMS zo belangrijk. Lansbergen: ,,Dat beheer was verdeeld over drie partijen. Zelf doen we het functioneel beheer, OpenSesame ICT het applicatiebeheer en voor het technisch beheer stuurden wij een derde partij aan. Niet ideaal. Het kwam bijvoorbeeld voor dat de mensen van OpenSesame ICT adviseerden een andersoortige server in te zetten en dat het datacenter die niet kon leveren. Of preciezer gezegd: dat niet kon garanderen doordat we op virtuele servers zaten. Dan kijken beide partijen naar ons en krijgen wij als klant het gevoel ertussen in te zitten. Door de switch hebben we nu één aanspreekpunt. En de garantie dat we op de optimale servers, met dedicated SSD, zitten.”

wsg_logo0_n_218_218

Over William Schikker Groep
De William Schrikker Groep is een landelijk werkende instelling voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. Ze richten zich op kinderen met een beperking of chronische ziekte, maar ook op kinderen van ouders met een beperking. Wanneer in de thuissituatie ernstige opvoedingsproblemen ontstaan bieden ze hulp, advies en ondersteuning. Dat doen ze al 75 jaar.

De William Schrikker Groep telt circa 1.100 medewerkers en bestaat uit zelfstandige onderdelen: Jeugdbescherming, Jeugdreclassering, Pleegzorg en het Expertisecentrum. Elk onderdeel heeft zijn eigen specialisme en wordt ondersteund door het Servicecentrum, ook een zelfstandig onderdeel van de William Schrikker Groep. Daardoor kunnen zij snel en gericht hulp en begeleiding bieden.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenFSS en OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenFSS is een full-text zoekmachine voor het indexeren en doorzoeken van uw bestaande netwerk/file servers. OpenIMS is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en bestaat onder andere uit webContent-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenFSS en OpenIMS draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn volledig webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.openfss.com en/of www.openims.com.

wsg_2592


Naar boven