Home Actueel Nieuws Bouwfonds

Case: OpenIMS niet meer weg te denken bij Bouwfonds

,,Een visie en niets over het hoofd zien, zeker de mensen niet", dat is in kort bestek de succesformule van het OpenIMS DMS-project bij Bouwfonds.

patrick_en_ingrid_1024

Zo kunnen medewerkers van Bouwfonds nu niet alleen hun eigen documenten snel terugvinden, in de juiste versie, ook hun 400 collega’s hebben snel wat ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. "Belangrijk, zeker in de bouwwereld", weet Hoofd Informatiemanagement Patrick Adema. Peters: ,,Niemand zal ooit zeggen ‘het was toch goed zoals het was?’ Het is volledig geaccepteerd. Het is echt óns Bouwfonds DMS. Dat is niet meer weg te denken. En dat zal zo blijven!” 

De volledige business case lezen?. Klik hier voor meer informatie.

Over Bouwfonds
Als een van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa geeft Bouwfonds Property Development al 65 jaar vorm aan vooruitgang. In Nederland kent u hen onder de naam Bouwfonds Ontwikkeling (onderdeel van de Rabo Vastgoed Groep). Ze ontwikkelen integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Ook zorgen ze voor de ontwikkeling van de gewenste voorzieningen. Van scholen tot zorgcentra en van winkels tot aantrekkelijke openbare gebieden. Bouwfonds is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als op uitleglocaties. meer informatie bezoek www.bouwfonds.nl.

Over OpenSesame
OpenSesame is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS en SugarCRM als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.