Home Over ons Onze partners

Onze partners

Het hebben van goede partners is essentieel om succesvol te kunnen zijn in onze markt. Immers, het kiezen van een IT-oplossing is meer dan het kopen van goede software.

Technologie partners

Aangezien we je de best mogelijke dienstverlening willen bieden zijn wij partnerships aangegaan met de bedrijven die ons het juiste gereedschap leveren tegen een goede prijs.

De grote uitdager van Salesforce.com is SugarCRM. Een frisse benadering, een nieuwere architectuur en technologie en een betere prijs/kwaliteit verhouding maken Sugar tot een 'best in class' CRM product. Wij zijn SugarCRM Advanced partner.

abbyy_logo_107
ABBYY is een krachtig enterprise software platform voor intelligente data capture voor de verwerking van papieren en electronische (e-mail) documenten. Oplossingen op basis van dit platform helpen organisaties in elke branche de documentstromen te stroomlijnen door middel van geautomatiseerde extractie van de belangrijke gegevens uit het (papieren) document voor gebruik in een verscheidenheid van backoficce systemen (database, ERP, OpenIMS DMS, SAP, etc.).

Organisaties die werken met ABBYY krijgen betere toegang tot belangrijke gegevens uit een verscheidenheid van documenten zoals hypotheekstukken, belastingaangiften, vragenlijsten, contracten, facturen, e-mail en meer.

ABBYY verwerkt gegevens in meer dan 180 talen, in elke combinatie, en kan van een stand-alone oplossing naar enterprise-level schalen.

Redact, ofwel het verwijderen van privacy (gevoelige) gegevens uit digitale dragers, is ook een functie die met de inzet van OpenIMS DMS en ABBYY kan worden gerealiseerd. Stel u bent een organisatie/gemeente die bepaalde documenten, (bouw)tekeningen digitaal (openbaar) beschikbaar wil stellen dan zullen bepaalde documenten uit die verzameling van privacy gevoelige informatie ontdaan moeten worden (redactie) en andere niet worden gepubliceerd. De combinatie van de genoemde producten kan die oplossing voor u realiseren. 

abbyyeu-cp-logo-200px_200_01

OpenSesame ICT is een gecertificeerd ABBYY partner en heeft de ABBYY capture oplossing naadloos met OpenIMS DMS geïntegreerd.

Meer ABBYY informatie op de ABBYY website.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.