Home Actueel Nieuws Bouwfonds BPD Digitaal

Bouwfonds BPD gaat Digitaal

Nieuwegein 16 juni 2011. Bouwfonds Ontwikkeling heeft OpenIMS DMS in alle Nederlandse regio's bedrijfsbreed in gebruik genomen.

Met een feestelijke afsluiting heeft het Bouwfonds, onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep, in de eerste helft van dit jaar OpenIMS Document Management Server (OpenIMS DMS) bedrijfsbreed (600 gebruikers) ingevoerd.

Bouwfonds decharge

v.l.n.r. dhr. H.W.W. Kunst (OpenSesame ICT) overhandigd dhr. P. Adema
(hoofd informatiemanagement Bouwfonds) ter ere van de projectdecharge de OpenIMS mascotte.


Het project van selectie tot het in gebruik nemen van OpenIMS DMS heeft in doorloop gemeten totaal 4 jaar geduurd. 

  • 2007: selectie van het pakket.
  • 2008: voorbereiden en uitvoeren proof of concept, opstellen contracten.
  • 2009 - 2010: inrichten ontwikkel-, test- en productie omgeving, inrichten van het autorisatiemodel, het ontwerpen van de processen post/facturen/juridische/fasedocumenten, uitvoeren van pilotprojecten voor post/facturen/fasedocumenten, aanpassen bestaande BIS (ERP) omgeving en koppelen met OpenIMS DMS, uitfaseren bestaande applicaties waaronder Decos DMS en Microsoft CRM en de uiteindelijke bedrijfsbrede uitrol van de facturen, juridische-, en fasedocumenten over 600 gebruikers.

Over Bouwfonds

Als een van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa geeft Bouwfonds Property Development al 65 jaar vorm aan vooruitgang. In Nederland kent u hen onder de naam Bouwfonds Ontwikkeling. Ze ontwikkelen integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Ook zorgen ze voor de ontwikkeling van de gewenste voorzieningen. Van scholen tot zorgcentra en van winkels tot aantrekkelijke openbare gebieden. Bouwfonds is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als op uitleglocaties. meer informatie bezoek www.bouwfonds.nl.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.