Home Actueel Nieuws Cordys selecteert, implementeert en integreert OpenIMS

Cordys selecteert, implementeert en integreert OpenIMS

Nieuwegein, 29 augustus 2006.

Cordys, de internationaal opererende leverancier van innovatieve Service Oriented Architecture (SOA) oplossingen heeft na een uitgebreid voortraject, waarbij diverse nationale en internationale Enterprise Content Management (ECM) spelers tegen het licht zijn gehouden, OpenSesame ICT uitgenodigd voor het uitvoeren van een pilot implementatie van Open Informatie Management Server (OpenIMS®). Na het succesvol afronden van de pilot is Cordys begin 2006 overgegaan tot de implementatie van OpenIMS DMS en de integratie van OpenIMS met het Cordys product.

Document management en document distributie binnen Cordys

De 100% webbased OpenIMS DMS oplossing wordt binnen Cordys ingezet voor de ondersteuning van de volledige levenscyclus van offertes, contracten en dergelijke. Het maken van deze documenten gebeurt op basis van templates in zogenaamde klantdossiers. Integratie met OpenIMS via het Cordys platform en de OpenIMS SOA Gateway
De software van Cordys kan middels een SOAP Gateway met OpenIMS communiceren. Hierdoor wordt OpenIMS ingezet als documentstore en kan Cordys zelf bepalen welke informatie wanneer aan de eindgebruiker via een Cordys portaal wordt gepresenteerd. Een voorbeeld hiervan zijn de portalen voor klanten, partners en medewerkers die ieder een bepaald deel van de informatie binnen OpenIMS DMS presenteren.

Over Cordys

Cordys is een wereldwijd opererend softwarebedrijf dat innovatieve Service Oriented Architecture oplossingen ontwikkelt die de samenwerking  tussen personen, systemen en organisaties vereenvoudigen. Kort gezegd: Simplifying Business. Hiermee realiseren vele bedrijven tientallen procenten besparing, snellere implementaties en betere mogelijkheden om goed in te spelen op de veranderende behoeften van hun klanten. Cordys telt ruim 550 medewerkers en naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, is het bedrijf vertegenwoordigd in andere landen van Europa en in China, India en de Verenigde Staten.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.