Home Actueel Nieuws De Algemene Onderwijsbond (AOb) kiest voor OpenIMS

De Algemene Onderwijsbond (AOb) kiest voor OpenIMS

Nieuwegein, november 2009. De Algemene Onderwijsbond kiest na een intensieve Proof of Concept periode voor het OpenIMS® platform. Gedurende 2008/2009 heeft de AOb onder begeleiding van een externe adviseur een aantal stadia doorlopen met als resultaat de aanschaf van enkele OpenIMS® producten.

Tijdens de Proof of Concept is een aantal evaluatiepunten gepasseerd zoals het opstellen van een plan van aanpak en functioneel ontwerp, de installatie en koppeling met interne systemen op basis van webservices en als laatste een concept implementatie van een zogenaamd digitaal dossier.

Vervolg
Na de officiële keuze voor het OpenIMS® platform wordt de OpenIMS® implementatie de komende jaren fasegewijs ingevoerd.

hdr_aob_94hdr_algemene_onderwijsbond_404

Algemene Onderwijsbond
De Algemene Onderwijsbond (aangesloten bij de FNV) is met ruim 80.000 leden de grootste onderwijsbond in alle onderwijssectoren, van primair onderwijs tot en met hoger onderwijs. Bij de Algemene Onderwijsbond werken op dit moment zo'n 140 medewerkers verdeeld over vijf vestigingen in het land.

OpenSesame ICT
OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS® als standaard software beschikbaar.

OpenIMS® is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal serveroplossingen voor onder andere
Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS® draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.