Home Actueel Nieuws De Hoenderloo Groep start met postregistratie via het intranet

De Hoenderloo Groep registreert haar post via het intranet

Het op OpenIMS gebaseerde postregistratiesysteem binnen De Hoenderloo Groep is integraal onderdeel van het intranet en recent door OpenSesame ICT geleverd.

Binnengekomen poststukken worden centraal geregistreerd en toegewezen aan de juiste afdeling en medewerker. Medewerkers kunnen vervolgens op eenvoudige wijze via de vertrouwde intranetomgeving de postregistraties per afdeling of per medewerker raadplegen. Decentraal kunnen medewerkers de registraties bevestigen, aanpassen of doorsturen naar een andere afdeling en/of medewerker. Bij iedere registratie worden een aantal basisgegevens vastgelegd, zoals de NAW-gegevens. Via de zoekfunctie kunnen op basis van die registratiegegevens, poststukken worden gevonden. Op deze manier is altijd inzichtelijk of en wanneer een poststuk is ontvangen en vooral bij wie het in behandeling is (geweest).

Het OpenIMS-platform wordt al enige jaren succesvol door De Hoenderloo Groep ingezet voor het beheer van haar intranet. Bijvoorbeeld digitale formulieren voor ziekmeldingen. Met de ingebruikname van het postregistratiesysteem zet De Hoenderloo Groep een eerste stap in het volledig digitaal afhandelen van poststukken met OpenIMS. In de toekomst kan op een eenvoudige wijze OpenIMS Document Management Server worden ingezet voor verdere digitalisering.

Over De Hoenderloo Groep
De Hoenderloo Groep is een innovatieve organisatie die specialistische 24 uurszorg biedt aan jongeren met complexe gedragsproblemen. In een unieke, veilige omgeving bieden goed geschoolde betrokken professionals een programma op maat dat behandeling, onderwijs en activiteiten aan elkaar verbindt. Door doorlopend de effectiviteit van hun handelen te evalueren en open te staan voor de mening van jongeren en hen ander gedrag aan te leren, creëren ze samen kansen voor een betere toekomst. Meer informatie is te vinden op de website www.dehoenderloogroep.nl.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. Deze oplossingen worden geleverd onder de naam OpenIMS en SugarCRM. Met diverse projecten voor Content-, Document-, Kennis-, CRM en Workflow Management heeft OpenSesame ICT bewezen een veelzijdigheid aan oplossingen te kunnen bieden voor kennis en informatiemanagement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.