Home Actueel Nieuws De Koninklijke Nederlandse Zwembond kiest OpenIMS

De Koninklijke Nederlandse Zwembond kiest OpenIMS

Na een grondige marktverkenning heeft de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) gekozen voor OpenIMS voor het beheren van haar hoofdsite (www.knzb.nl), een aantal subsites (www.swimkick.nl, www.zwemvierdaagse.nl) en een internetwinkel voor de verkoop van o.a. zwemkleding.

Met behulp van OpenIMS kan de KNZB vanaf medio 2006 snel en eenvoudig haar websites beheren en daardoor de dagelijkse stroom aan informatie zoals persberichten en wedstrijdschema’s snel op de websites plaatsen. De verschillende sites worden geïmplementeerd in een samenwerkingsverband tussen IT’s Logic (de ICT huisleverancier) en OpenSesame ICT. Daarnaast kunnen KNZB leden zich via de website aanmelden voor toegang tot het besloten gedeelte dat wordt geïnitieerd door het aanmelden via een webformulier. Dit elektronische aanmeldt / verificatie proces wordt achter de schermen afgehandeld door OpenIMS BPMS.

Over IT’s Logic

IT's Logic ondersteunt organisaties op het gebied van internet. Zij geeft vorm aan de integratie van internet binnen bestaande organisaties. Teneinde deze optimaal gebruik te laten maken van de talrijke voordelen als hogere efficiëntie, kostenbesparingen en een doeltreffender benadering naar haar relaties en personeel.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.