Home Actueel Nieuws Eteck structureert haar projectdossiers met OpenIMS en OpenFSS

Eteck structureert haar projectdossiers met OpenIMS en OpenFSS

Eteck is het nieuwe duurzame energiebedrijf van Nederland dat systemen voor levering van warmte en koude ontwikkelt, installeert en exploiteert. Met een ruime ervaring van 10 jaar en referenties van vele grootschalige systemen voor de woningbouw en de utiliteit is Eteck één van de toonaangevende spelers in dit marktsegment. 

 

eteck_afbeelding_480

 

Eteck heeft OpenIMS DMS en OpenFSS gekozen om de verschillende documentstromen binnen haar projecten te beheersen. Het gaat enerzijds om het doorzoekbaar maken van de bestaande projectdocumenten (opgeslagen op standaard fileservers) met behulp van de OpenFSS File Server zoekmachine en anderzijds om alle nieuwe projectdocumenten via gestructureerde digitale projectdossiers binnen OpenIMS DMS te beheren. Medewerkers kunnen documenten creëren op basis van standaard huiststijlsjablonen en er in projectvorm samen aan werken. Daarnaast kunnen e-mailberichten en bijlagen vanuit Microsoft Outlook rechtstreeks in OpenIMS DMS worden gearchiveerd.

Over Eteck

"Eteck Energiebedrijven is opgericht in januari 2011, maar kent een lange historie. De onderneming komt oorspronkelijk voort uit een Haags familie sloopbedrijf dat is opgericht in 1895. Eind vorige eeuw heeft de vierde generatie ‘Van Eck' echter het roer omgegooid. De onderneming diende zich bezig te gaan houden met activiteiten met een hogere toegevoegde waarde en er diende meer onderscheidend vermogen opgebouwd te worden. Middels het aankopen en verkopen van diverse bedrijven is een hedendaags energiebedrijf ontstaan dat alle eigenschappen bezit om in dit marktsegment succesvol te kunnen zijn. Eteck is een dynamische onderneming in een dynamische omgeving, waarin wij met onze diensten een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het besparen van energie en CO2 uitstoot." 

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenFSS® en OpenIMS® als standaard software beschikbaar. OpenFSS® is een full-text zoekmachine voor het indexeren en doorzoeken van uw bestaande netwerk/file servers. OpenIMS® is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en bestaat onder andere uit webContent-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenFSS® en OpenIMS® draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn volledig webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.