Home Actueel Nieuws EURAMAX winnaar Business Software Award

Euramax winnaar Business Software Award 2016

De Business Software Award 2016 is gewonnen door Euramax. De coating specialist kreeg tijdens de eerste dag van het tweedaagse Business Software Event, 29 en 30 november 2016 in 's-Hertogenbosch de prestigieuze award uitgereikt voor de 'smart' productgenerator, een dynamisch geïntegreerd systeem waarin Sofon en SAS zijn gekoppeld aan OpenIMS ECM, inclusief de CRM-oplossing Sugar.

Business Software Award
Euramax was één van de drie genomineerden en René Driessen en Peter Wijers presenteerden hun project tijdens het evenement met succes. Doorslaggevend voor de jury was dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel kan worden toegepast en doorontwikkeld om breder in te zetten. Op de foto (v.l.n.r.) bezoeken dhr. Wijers en dhr. Driessen onze stand om Eric van Korven en Erwin Bartels dank over te brengen voor de centrale rol van OpenIMS Document Management Server en de naadloze integratie met het CRM van SugarCRM. De koppeling met Sofon en SAS voor het uitwisselen van managementinformatie maakt de ondersteuning van de business van Euramax compleet.  

Lees hier het hele verhaal van ICT-manager Peter Gaastra over het implementatietraject van de slimme ECM-oplossing bij Euramax.

 

Over Euramax Coated Products
Euramax is een premium coil coating specialist die al meer dan 40 jaar ervaring heeft als leverancier van band gelakt aluminium. Met 275 medewerkers en vestigingen in Roermond (NL) en Corby (UK) richt Euramax zich op hoogwaardige en innovatieve oplossingen in voorgelakt aluminium. De voorgelakte metalen worden verwerkt in uiteenlopende producten en toepassingen, van huishoudapparatuur tot en met gevels en dakbedekkingen. Met een jaarlijkse productie van 15.000 km band gelakt aluminium bedient Euramax klanten over de hele wereld.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De standaard software oplossingen die zij daarvoor inzetten zijn OpenIMS en SugarCRM. OpenIMS is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.