Home Actueel Nieuws Geïnspireerd samenwerken bij BPD: BPDaily

Ge´nspireerd samenwerken bij BPD: BPDaily

Bij BPD versterken sinds kort het intranet en document management elkaar in het social intranet BPDaily. In 2016 moest het Sharepoint-intranet worden ontvlecht uit de holding Rabo Vastgoedgroep en koos BPD voor het OpenIMS Social Intranet. OpenIMS DMS was al niet meer weg te denken bij het voormalige Bouwfonds en ook het extranet, waarin dossiers veilig kunnen worden gedeeld met externe betrokkenen en waarin bijvoorbeeld facturen digitaal worden geaccordeerd, draait naar volle tevredenheid. BPD wilde haar kennisportaal Brainport integreren in een social intranet en bleek in OpenIMS al snel alle gewenste toepassingen te kunnen realiseren.  

Kim van Eerde (l) en Ingrid Peters (r) van BPD.

Veel organisaties worstelen met een intranet dat weinig wordt benut en zoeken naar DMS-oplossingen die daadwerkelijk de business ondersteunen. BPD maakte van min keer min plus. Kim van Eerde (afdeling communicatie) en Ingrid Peters (informatiemanagement) leggen in hun testimonial graag uit hoe BPD succesvol een social intranet ontwikkelde en lanceerde.

Over BPD
Als één van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa geeft Bouwfonds Property Development al 65 jaar vorm aan vooruitgang. In Nederland kent u hen onder de naam Bouwfonds Ontwikkeling (onderdeel van de Rabo Vastgoed Groep). Ze ontwikkelen integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Ook zorgen ze voor de ontwikkeling van de gewenste voorzieningen. Van scholen tot zorgcentra en van winkels tot aantrekkelijke openbare gebieden. BPD is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als op uitleglocaties. meer informatie bezoek http://www.bpd.nl/.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS en SugarCRM als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.