Home Actueel Nieuws GGD Zaanstreek-Waterland

GGD Zaanstreek-Waterland live!

Het is zover! Met trots presenteert GGD Zaanstreek-Waterland haar nieuwe logo en nieuwe website.
Het nieuwe logo straalt uit waar ze voor staan. Zij vinden het belangrijk dat burgers weten dat ze op hen kunnen bouwen. Een organisatie die constant in beweging is om invulling te geven aan de missie "het bewaken en bevorderen van de volksgezondheid". De drie schuine blokken staan voor het dynamische karakter. De kleur blauw in het logo benadrukt de resultaatgerichte houding.

Ook een nieuwe website
Natuurlijk mag ook een nieuwe website niet ontbreken. De doelstelling van de nieuwe website is, om u als bezoeker, gestructureerd en snel, van de gewenste informatie te voorzien. En dit alles op een eenvoudige manier. De publieke website, het GGD Intranet en onderliggende Document Managent Systeem is op basis van OpenIMS ingericht door OpenSesame ICT BV. Kijk maar eens op www.ggdzw.nl

Over GGD Zaanstreek-Waterland
GGD Zaanstreek-Waterland is een gemeenschappelijke gezondheidsdienst voor de regio Zaanstreek-Waterland en voert taken uit voor de volgende negen gemeenten:

  • Beemster
  • Edam-Volendam
  • Landsmeer
  • Oostzaan
  • Purmerend
  • Waterland
  • Wormerland
  • Zaanstad
  • Zeevang


GGD Zaanstreek-Waterland werkt aan een gezonde regio. Voor de ruim 320.000 inwoners van de regio is er een uitgebreid pakket van (preventieve) gezondheidszorg voor alle leeftijdsgroepen. Verder geeft de GGD publieksvoorlichting en adviseert de gemeenten uit het werkgebied ten aanzien van het volksgezondheidsbeleid.
Voor meer informatie bezoek de GGD ZW website.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.