Home Actueel Nieuws GGZ Emergis kiest voor OpenIMS

GGZ Emergis kiest voor OpenIMS

Nieuwegein, 22 april 2010. GGZ Emergis heeft na een intensief selectietraject gekozen voor de OpenIMS oplossing van OpenSesame ICT.

Onder het toeziend oog van de heer E. Bartels, Accountmanager van OpenSesame ICT en de heer L. Everts, programmamanager ICT van GGZ Emergis, tekent mevrouw M. Onrust, hoofd ICT van GGZ Emergis de mantelovereenkomst tussen beide organisaties.

tekenen_emergis_448

v.l.n.r. mevr. M. Onrust, dhr. L. Everts, dhr. E. Bartels.

Deze mantelovereenkomst leidt de start in van een jarenlange samenwerking tussen GGZ Emergis en OpenSesame ICT voor onder andere de realisatie van het Emergis Intranet (Sonar), het digitaal handboekbeheer kwaliteit (HKZ) en algemeen document management Emergis breed.

Over GGZ Emergis
Emergis maakt zich sterk voor de geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Emergis behandelt en/of begeleidt circa 10.000 mensen die psychiatrische hulp en ondersteuning nodig hebben. Dat doet zij met circa 1.400 vakmensen en vanuit een 50-tal locaties verspreid over Zeeland. Daarnaast zijn er nog eens 200 vrijwilligers actief.
De naam Emergis heeft te maken met de Zeeuwse wapenspreuk Luctor et Emergo. Ik worstel en kom boven. Emergis betekent letterlijk 'jij komt boven'. Mensen helpen problemen te boven te komen, daar staat het centrum voor geestelijke gezondheidszorg Emergis voor.
Voor meer informatie zie www.emergis.nl.  

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. Deze oplossingen worden geleverd onder de naam OpenIMS en SugarCRM. Met diverse projecten voor Content-, Document-, Kennis-, CRM en Workflow Management heeft OpenSesame ICT bewezen een veelzijdigheid aan oplossingen te kunnen bieden voor kennis en informatiemanagement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.