Home Actueel Nieuws GGZ Mediant lanceert nieuwe website

GGZ Mediant lanceert nieuwe website

In samenwerking met Mediant Geestelijke Gezondheidszorg en Morskieft Ontwerpers (vormgeving) heeft OpenSesame ICT de nieuwe Internetsite van Mediant Geestelijke Gezondheidszorg, op basis van OpenIMS Content Management Server (CMS ), ontwikkeld. Met het OpenIMS platform was Mediant in staat om in een zeer korte doorlooptijd een nieuwe Internetsite te realiseren en deze op eenvoudige wijze snel met content te vullen.

De nieuwe Mediant Internetsite heeft tot doel het behandelaanbod en de verschillende centra beter af te stemmen op en te profileren naar de verschillende doelgroepen. De doelgroepen zijn algemeen publiek waaronder: cliënten, familie, professionals, nieuwe medewerkers en vrijwilligers.

Door middel van content tagging kan een redacteur relaties tussen contentelementen definiëren. Hierdoor krijgt de bezoeker bij de onderdelen behandelaanbod, behandelcentra, cursussen, vacatures en ziektebeelden tevens alle gerelateerde content te zien. Daarnaast biedt de nieuwe Internetsite toegang tot een groot aantal cursussen voor professionals, familie en cliënten.

Het Trimbos Instituut levert als externe contentleverancier de ziektebeeldbeschrijvingen met de daarbij behorende klachten. Deze externe content wordt dagelijks in XML formaat in de nieuwe Internetsite van Mediant verwerkt, zodat de informatie altijd up to date is. Aan de ziektebeelden worden ook tags toegekend door een redacteur en komt daardoor als gerelateerde content beschikbaar.

Het OpenIMS platform wordt al enige jaren door succesvol door Mediant ingezet voor het beheren van het Intranet, beschikbaar stellen van digitale formulieren voor o.a. (ziekte)meldingen en het beheer van de kwaliteitshandboeken ter ondersteuning van de HKZ certificering.

Over Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Mediant is dé GGz instelling in Twente die geestelijke gezondheidszorg in de breedste zin van het woord levert: goede basiszorg (van de eerste lijn tot de derde lijn) en specialistische behandelprogramma's. Daarbij staat Mediant voor Gewoon Goede Zorg in Twente.

Gekwalificeerde en ondernemende professionals garanderen de kwaliteit van zorg. Daarnaast levert Mediant haar GGz-kennis aan externe professionals en organisaties. Servicegerichtheid en gastvrijheid staan daarbij centraal.

Mediant is gastvrij, vriendelijk en toegankelijk en in alles wat medewerkers doen staan de ‘Twentse' gastvrijheid en servicegerichtheid centraal.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.mediant.nl.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.