Home Actueel Nieuws GTI Zuidoost zet OpenIMS DMS in

GTI Zuidoost zet OpenIMS DMS in

GTI Zuidoost BV zet OpenIMS DMS in de volle breedte van haar organisatie in. Vanaf de afdeling inkoop, via werkvoorbereiding tot en met de engineers van de diverse operationele afdelingen wordt het webbased document management systeem als de primaire omgeving ingezet voor het beheren van alle documentstromen binnen de projecten.

Werken met projectdossiers

Geautoriseerde medewerkers (inloggen op OpenIMS middels een autorisatie op MS Active Directory) kunnen via een assistent projectgegevens ophalen uit BaanIV, waarna de assistent een voorgedefinieerde mappenstructuur binnen het projectdossier genereert waarbij ook de juiste autorisaties aan de deelnemende projectleden worden uitgedeeld. Documentnaamgeving wordt door OpenIMS afgedwongen op basis van o.a. het projectnummer en het type document. Medewerkers kunnen binnen projectdossiers op basis van sjablonen (Microsoft Office) documenten aanmaken en beheren. Tevens wordt er per document een set van metadata vastgelegd zoals projectnummer en eigenaar. Deze gegevens kunnen vervolgens weer in de betreffende documenten worden opgenomen. Alle documenten in het DMS staan onder versiebeheer en regie van een workflow waarbij de status in een oogopslag zichtbaar is.

E-mail registratie in het projectdossier

Belangrijke e-mailberichten kunnen vanuit Microsoft Outlook in OpenIMS DMS worden geregistreerd en in een projectdossier met de juiste project kenmerken worden geplaatst. Na het afronden van een project kan het gehele dossier worden bevroren (gearchiveerd) zodat er geen documenten meer kunnen worden bewerkt. Het dossier is nog wel raadpleegbaar indien men over de juiste rechten beschikt.

Over GTI Zuidoost BV

Met de ondernemingen Axima, Elyo, ENDEL, INEO, Tractebel Engineering en Fabricom GTI, maakt GTI NV deel uit van SUEZ Energy Services. SUEZ Energy Services is Europees leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening. GTI Zuidoost bv is een 100% dochter van GTI NV. GTI Zuidoost heeft de afgelopen jaren een vooraanstaande positie opgebouwd in en om de provincie Limburg op het gebied van advies, ontwerp, realisatie en onderhoud & beheer van gebouwgebonden en industriële  installaties binnen de disciplines werktuigkunde, elektrotechniek en automatisering. Momenteel werken bij GTI Zuidoost bv ongeveer 800 mensen.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT BV is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS® als standaard software beschikbaar. OpenIMS® is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS® draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.