Home Actueel Nieuws HKZ Handboekbeheer SKJPON operationeel

HKZ Handboekbeheer SKJPON operationeel

In 2004 is door Stichting Kinder en Jeugdpsychiatrie Oost Nederland (KJPON) een werkgroep ingesteld voor de invoering van Document Management in de organisatie, in eerste instantie ten behoeve van de kwaliteitsdocumenten (HKZ).
Tevens wilde Stichting Kinder en Jeugdpsychiatrie Oost Nederland middels het invoeren van Content Management een Intranet inrichten en daar onder andere de genoemde kwaliteitsdocumenten aan een breed publiek (medewerkers) beschikbaar stellen.

Na een uitvoerige selectie is OpenIMS gekozen om de gewenste functionaliteit binnen KJPON te realiseren. In april 2005 is de operationele omgeving aan KJPON opgeleverd. Via het Intranet worden de handboeken per vestiging (locatie) dynamisch beschikbaar gesteld. Dit betekent dat in het DMS alle onderdelen van de handboeken enkelvoudig worden beheerd (in MS-Word) en dat daarvan per vestiging (locatie) dynamisch een handboek wordt samengesteld.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.