Home Actueel Nieuws IJsselgroep, een nieuwe koers

IJsselgroep, een nieuwe koers, een nieuw gezicht

Nieuwegein, mei 2009.

De IJsselgroep, waaronder de Iselingehogeschool en SONedutraining, hebben in 2008 koers gezet naar een uitdagende toekomst. Na de focus op de verbetering van de interne organisatie, profileren ze zich nu beter in de markt met een duidelijk herkenbaar dienstenpakket en een nieuw gezicht. Wie ze zijn en wat ze kunnen heeft vorm gekregen in een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een aantal nieuwe websites met een extranet en intranet, allen gebaseerd op het OpenIMS platform.  Ook de backoffice is aangepakt, hier is OpenIMS Document Management de spil in het geheel geworden.

Het nieuwe gezicht van IJsselgroep toont de dynamische ontwikkeling die zij doormaken. Alle veranderingen en werkzaamheden hebben ertoe geleid dat ze de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet kunnen treden. IJsselgroep staat. De nieuwe huisstijl is een zichtbare weerslag van wie ze als IJsselgroep willen zijn. Openheid, helderheid, samenwerking, passie en resultaat.

Alle beeldmerken van IJsselgroep zijn gebaseerd op een grid van 9 bollen. Ieder bedrijfsonderdeel (zie de links hiernaast voor de specifieke onderdelen) heeft hierbinnen zijn eigen – unieke – positie. Ze opereren allemaal vanuit dezelfde basis gedachte en tezamen vormen ze een solide geheel.

Over IJsselgroep

IJsselgroep is van ‘wat werkt’ in het klaslokaal. Zij helpen de onderwijspraktijk innoveren en richten zich op het vergroten van het vakmanschap van de leerkracht en de interactie met het kind. Leerkracht moet weer een geuzennaam worden. Maar dan moeten leerkrachten wel de gereedschappen geboden worden om het vak naar een hoger plan te tillen. IJsselgroep wil en kan daar een effectieve bijdrage aan leveren. Zij hebben niet voor niets al jaren krijtstof aan hun vingers.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.