Home Actueel Nieuws Intranet BJZ Haaglanden operationeel

Intranet BJZ Haaglanden operationeel

Begin april 2005 is het operationele Intranet van Bureau Jeugdzorg Haaglanden opgeleverd. Er zijn onder andere een zoekfunctie, printfunctie, sitemap, contactfunctie, smoelenboek, telefoonlijst en vacaturebank geïmplementeerd. Verder kan vanaf het Intranet onder andere direct naar het zorgpakket IJ worden geschakeld.

Bureau Jeugdzorg Haaglanden gebruikt CMS en DMS voor deze geïntegreerde Enterprise Content Management oplossing.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.