Home Actueel Nieuws Jeugdhulpverlener Dunamis Online

Jeugdhulpverlener Dunamis Online

Op 14 februari 2005 is de website van Dunamis officieel de lucht ingegaan.

De omgeving is op basis van OpenIMS CMS geïmplementeerd en is een grote sprong voorwaarts voor de Jeugdhulpverlener uit Gelderland. In de loop van 2005 zal ook het Intranet op basis van OpenIMS CMS en DMS worden ingericht en in gebruik worden genomen.

Over Dunamis

Dunamis is een organisatie die hulp en ondersteuning biedt aan jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezin. Zij vragen begeleiding bij het oplossen van hun problemen. Hierbij gaat het om opvoedings-, gedrags- of ontwikkelingsproblemen. Vaak is er sprake van een combinatie. Het werkgebied is het zuidelijk deel van Gelderland.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.