Home Actueel Nieuws JKwaliteitsmanagementsysteem Aequor operationeel

Kwaliteitsmanagementsysteem Aequor operationeel

Februari 2005.

Aequor is het kennis- en communicatiecentrum voedsel en leefomgeving. Aequor maakt zich sterk voor de goede afstemming van het middelbaar beroepsonderwijs op de behoeften van het groene bedrijfsleven. Zij vormen een brug tussen vraag en aanbod, tussen bedrijfsleven en onderwijs. Zij analyseren systematisch de ontwikkelingen in de beroepspraktijk en op de arbeidsmarkt. In overleg met deskundige vertegenwoordigers van de verschillende sectoren en onderwijsinstellingen bekijken zij welke gevolgen dit heeft voor de kwalificaties waaraan men moet voldoen.

Aequor zet OpenIMS in voor haar interne kennisontsluiting, kwaliteitsbeheer en klachtenafhandeling.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.