Home Actueel Nieuws Kennisdeling binnen de Zorg met OpenIMS

Kennisdeling binnen de Zorg met OpenIMS

Zorg kan doelmatiger en efficiënter. Kennisuitwisseling leidt tot betere beslissingen in zorginstellingen. Dat betekent al snel kortere wachtlijsten, want veel tijd en energie, de vrees van drukke medewerkers, hoeft de realisatie van een adequaat informatiesysteem niet meer te kosten. OpenIMS sluit naadloos aan op bestaand beleid en draaiende systemen. Waarna kennis vastleggen en uitwisselen slechts één druk op een knop extra is. En drukwerk loopt niet meer zo in de papieren.

Lees hiernaast het verhaal van een aantal GGZ instellingen met betrekking tot het uitwisselen van kennis op basis van de inzet van OpenIMS.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.