Home Actueel Nieuws Kwadraad kiest voor OpenIMS en SugarCRM

Kwadraad kiest voor OpenIMS en SugarCRM

Stichting Kwadraad heeft eind 2011 OpenIMS in combinatie met SugarCRM gekozen als hét platform waarmee zij de komende jaren hun administratieve, nu nog papieren processen, digitaal gaan beheren.

Selectie
In de eerste helft van 2011 is Kwadraad een selectietraject gestart om een passende ICT partner te vinden die haar kan helpen bovengenoemde doelstelling te bereiken. Dit heeft uiteindelijk eind 2011 geleid tot een langjarige overeenkomst met OpenSesame ICT voor de levering en implementatie van het Open Source OpenIMS en SugarCRM platform. Beide partijen zijn met deze keuze erg verheugd.

Over Kwadraad
Bij Kwadraad bieden ze maatschappelijk werk aan. Je kunt bij hen terecht voor allerlei soorten van maatschappelijk werk. Voor jeugdmaatschappelijk werk, maar ook voor gezinscoaching en hulp bij schuld, en nog veel meer. Voor grote en kleine problemen. De Kwadraad medewerkers hebben veel ervaring en zijn gedreven om mensen te stimuleren op eigen kracht weer door te gaan.
Voor meer informatie bezoek de Kwadraad website.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.