Home Actueel Nieuws meertaligheidsondersteuning in OpenIMS

Meertalige ondersteuning binnen OpenIMS uitgebreid

Nieuwegein, oktober 2009.

Als een organisatie een internationaal karakter heeft betekent dit in de praktijk vaak dat een specifieke voertaal wordt gebruikt die door alle medewerkers wordt beheerst. Vaak is dit Engels. Om de regionale medewerkers beter te ondersteunen is het handig gebruik te maken van systemen die zowel de regionale taal als de internationale taal ondersteunen. Nu OpenIMS steeds vaker buiten Nederland wordt ingezet is de huidige ondersteuning van het Nederlands en Engels feitelijk ontoereikend. Wij hebben de laatste tijd derhalve hard gewerkt de meertaligheid te verbeteren en meer dan de huidige twee talen te gaan ondersteunen.

Meertalige systeemfunctionaliteit (Nederlands, Frans, Vlaams en Engels)
Alle systeemfuncties kunnen vanaf heden meertalig worden aangeboden. Binnenkort zal OpenIMS in het Engels, Nederlands, Vlaams en Frans beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen op eenvoudige wijze nieuwe talen worden geïntroduceerd in overleg met de opdrachtgever.

Meertalige elementen
Naast de systeemfuncties is het nu ook mogelijk bedrijfsspecifieke elementen zoals metadata, eigenschappen van documenten en webpagina's, workflows en stadia's, mappen en dossiers, assistenten en dergelijke meertalig te gebruiken binnen o.a. OpenIMS Document Management Server. Afhankelijk van de door de gebruiker gekozen systeemtaal passen alle meertalige elementen zich automatisch aan.

België
OpenIMS wordt reeds door verschillende Belgische overheidsinstellingen (zoals VMW, VMM en OVAM) ingezet. Hierdoor kunnen organisaties die twee of drietalig werken met OpenIMS beter uit de voeten binnen dezelfde geïntegreerde omgeving.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.