Home Actueel Nieuws Merford

Alle kasten zijn leeg bij Merford

Bij Merford zijn de kasten leeg. Met de aanschaf van OpenIMS DMS heeft directeur Joost Vertooren een belangrijke efficiencyslag geslagen en het mogelijk gemaakt dat iedereen overal kan werken.

Om te beginnen op de afdeling Noise Control, waar 20 mensen werken. Later volgen ruim 100 collega’s bij andere onderdelen van het bedrijf. Mensen die dagelijks werken aan een gezonde, veilige en comfortabele woon, werk- en leefomgeving voor velen, van kogelwerende deuren in discotheken tot geluidwerende wanden in fabriekshallen en ergonomische cabines voor kraanmachinisten.

merford_logo_500

,,Onze mensen werken straks met dezelfde informatie, die centraal is opgeslagen. Ze hoeven er niet naar te zoeken en weinig handelingen te verrichten om documenten te archiveren. Want iedereen wil gestructureerde informatie, maar niemand wil informatie structureren. Daarin biedt   OpenIMS erg goede ondersteuning, duidelijk beter dan de concurrenten. En ook in het archiveren, een andere belangrijke eis voor ons, zit OpenIMS aan de bovenkant van de markt.”

Open
Merford staat voor luisteren naar de klant, samenwerken en flexibel kwaliteit leveren. Precies wat Vertooren in OpenSesame ICT als partner aanspreekt. ,,Het bedrijf is net zo open als het product, de mensen zeer kundig en de tarieven uiterst billijk. Onderscheidend was voor mij dat ik niet hoefde te wachten omdat een verkoper eerst terug moest om te overleggen met een consultant. Terwijl we toch best uitdagende vragen hebben gesteld. We kregen gewoon direct antwoord, en detail.”

OpenIMS zal bij Merford ook worden gekoppeld met Exact en AutoDesk Vault. 

 

Over Merford
Bij Merford in Gorinchem werken dagelijks 180 mannen en vrouwen aan een diversiteit van producten en diensten. Bijvoorbeeld aan ergonomische cabines voor kraan, vaar- en voertuigen, aan geluidsoplossingen voor de particulier tot aan grootschalige industriële projecten en aan deuren waar bijzondere eisen aan worden gesteld. Van engineering tot productie, van advies tot montage: Merford heeft alles in eigen huis. Dit zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van Open Standaarden. De standaard software oplossingen die zij daarvoor inzetten zijn OpenIMS en SugarCRM. OpenIMS is een web-platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.