Home Actueel Nieuws Nieuwe website Fujifilm Online

Nieuwe website Fujifilm Online

1 maart 2005.

Fujifilm Nederland B.V. lanceert vandaag haar geheel vernieuwde website. Gebruikers, belangstellenden en andere gegadigden voor Fujifilm producten kunnen nu op een heel gestructureerde manier informatie opzoeken. De website is ontworpen vanuit de gebruiker en kenmerkt zich dan ook door rust en overzichtelijkheid. De bezoeker van www.fujifilm.nl, moet relevante informatie snel en makkelijk kunnen vinden en niet gebombardeerd worden met allerhande goed bedoelde flash animaties, die veel sites tegenwoordig kenmerken.

De omgeving is op basis van OpenIMS Content- en Bedrijfs Proces Management (CMS en BPMS) geïmplementeerd en is een grote sprong voorwaarts voor de importeur/distributeur uit Rotterdam.

De nieuwe website is verdeeld  in specifieke productinformatie en meer algemene cq. ondersteunende informatie. De productinformatie is verdeeld in vier ‘werelden’ te weten de wereld van: camera’s, films, printers en foto’s afdrukken. Nieuw zijn onder andere de mogelijkheid tot het vergelijken van diverse digitale camera’s en het krijgen van een advies over welke digitale camera aan te kopen. Extra aandacht is besteed aan de lokale Helpdesk en Service activiteiten en er is tevens een uitgebreide ‘zoek’ functionaliteit toegevoegd.

Over Fujifilm Nederland B.V.

Binnen het wereldwijde netwerk is Fujifilm Nederland B.V. importeur/distributeur in Nederland voor Fujifilm fotografische producten. Tot het assortiment behoren films, fotopapier, fotochemie, fotocamera's, ontwikkel en afdrukmachines, digitale camera's, digitale printers en digitale foto- afdrukapparatuur.
Fujifilm Nederland B.V. is gevestigd in Rotterdam. Tot de organisatie behoren ook het Fujifilm Servicecentrum en de Technische Dienst, gevestigd in Etten Leur. Het Fujifilm Servicecentrum is voor camera's en consumentenproducten, de Technische Dienst voor Minilabs en professionele printers. De goed toegeruste Technische Buitendienst van Fujifilm Nederland verzorgt de installatie en het onderhoud van professionele printers, Minilabs en toebehoren. Fujifilm Nederland B.V. opereert vanuit dezelfde wereldwijde Corporate filosofie, toegepast met specifieke kennis van de Nederlandse markt.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.