Home Actueel Nieuws Nieuwe website Kenniscentrum EVC Online

Nieuwe website Kenniscentrum EVC Online

De Nederlandse overheid wil met een Kenniscentrum EVC (Eerder Verworven Competities) het gebruik van de EVC-systematiek in Nederland stimuleren. Het Kenniscentrum heeft de opdracht om toepassing van de EVC-systematiek bij branches en sectoren te bevorderen en trends en ontwikkelingen te signaleren.

Voor de toegankelijkheid van alle hiermee gepaard gaande kennisuitwisseling (documenten e.d.) heeft het Kenniscentrum EVC haar Internetportaal (website) gerealiseerd met OpenIMS CMS en DMS. De omgeving is in november 2005 operationeel gegaan.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.