Home Actueel Nieuws NS Stations SugarCRM

NS Stations operationeel met SugarCRM Open Source

NS Stations, onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen, heeft in haar zoektocht naar een geschikte relatiebeheer oplossing gekozen voor SugarCRM Open Source.

Op dinsdag 4 oktober 2011 is de door OpenSesame ICT geïmplementeerde omgeving live gegaan. De nadruk in de oplossing ligt op het beheren van organisaties en contactpersonen, mailmerge faciliteiten en een mobiele interface om snel de juiste contactpersoon te vinden en daarmee (telefonisch) contact te leggen. De gehele omgeving wordt extern (vanuit de cloud) ingezet.  

Over NS Stations
NS Stations (her)ontwikkelt locaties en exploiteert gebouwen en terreinen in en rond stations. Hierdoor groeien stations steeds meer uit tot een ontmoetingspunt voor vervoer, werk, onderwijs, winkelen, ontspanning en wonen.

NS Stations brengt stationsgebieden tot leven en wil een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit van Nederland. Dat doen ze samen met partners en met oog voor duurzaamheid. Het doel is een dynamische omgeving te creëren die aangenaam, leefbaar en veilig is, met een uitgebreid aanbod van service, producten en diensten. Een stadsportaal met meerwaarde voor reizigers, passanten en de samenleving, waar letterlijk alles klopt.

Meer informatie op: www.nsstations.nl.

Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS en SugarCRM als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.