Home Actueel Nieuws NS Vastgoed lanceert nieuwe website op basis van OpenIMS

NS Vastgoed lanceert nieuwe website op basis van OpenIMS

Op 21 augustus 2006 is de nieuwe digitale deur van NS Vastgoed geopend. De nieuwe website is op basis van OpenIMS door Sogeti Nederland BV en OpenSesame ICT BV ontwikkeld in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen.

De website heeft als doel het geven van inzicht in de werkzaamheden van NS Vastgoed waaronder als belangrijkste taak het realiseren van woningen, winkels, kantoren, scholen en uitgaansmogelijkheden, om de stationsomgevingen dynamisch, aangenaam, leefbaar en veilig te maken. In deze omgeving komt u NS Vastgoed tegen als projectontwikkelaar en opdrachtgever voor de bouw van verschillende projecten.Dankzij uiteenlopende grote en kleinere projecten rondom het spoor beschikt NS Vastgoed over veel specifieke kennis en ervaring. Het stelt hen in staat samen met gemeenten, bedrijven en andere organisaties een gebied te ontwikkelen dat aansluit op haar omgeving. Zo kan NS Vastgoed winstgevend vastgoed ontwikkelen en exploiteren, en tegelijkertijd bijdragen aan de kwaliteit van het vervoer per trein.

NS Vastgoed behoort met haar projectenportefeuille inmiddels tot de top 10 van Nederlandse projectontwikkelaars.

Sogeti Nederland heeft www.nsvastgoed.nl gerealiseerd met gebruikmaking van OpenIMS® Content Management Server (CMS) en Document Management Server (DMS) in combinatie ook wel Enterprise Content Management (ECM) genoemd. OpenIMS® is gebaseerd op Open Standaarden en Open Source technologie, waarmee NS Vastgoed zich verzekerd weet van proven technology en niet te maken krijgt met hoge licentiekosten. Kennis en kunde rondom dit product wordt geborgd door nauwe samenwerking en kennisoverdracht met OpenSesame ICT, producent van OpenIMS® en specialist in ECM.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.