Home Actueel Nieuws OpenIMS nu ook op Mac OSxX Server en Client systemen

OpenIMS nu ook op Mac OSx Server en Client systemen

Nieuwegein, 1 september 2005.

OpenIMS nu ook geschikt voor de Apple MAC OS X server en cliënt

OpenIMS® de webbased Enterprise Content Management oplossing van het Nederlandse OpenSesame ICT BV is sinds korte tijd ook inzetbaar in hybride (Windows / Apple OS X) omgevingen.

Op verzoek van een van haar relaties, de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening (VMW), is OpenIMS® uitgebreid zodat OpenIMS® nu ook binnen de daar gebruikte hybride omgeving inzetbaar is. OpenIMS® kan nu vanuit zowel Safari, de Apple browser als Internet Explorer, de Microsoft browser op zowel het OS X als Windows server platform worden ingezet.De VMW is in België één van de grootste Apple Macintosh gebruikers waar ruim 700 medewerkers op zowel PC’s als Mac’s werken. De VMW was in 2004 op zoek naar een webbased oplossing voor haar documentbeheer. Na een uitvoerige selectie is begin 2005 gekozen voor OpenIMS® van OpenSesame ICT. Eén van de randvoorwaarden was de ondersteuning van Mac cliënts. Om dit mogelijk te maken is de OpenIMS Transfer Agent, de software die tussen de server en de webcliënt de communicatie verzorgt, nu ook uitgevoerd als Java applet zodat non-Windows cliënts zoals Macintosh cliënts maar ook Linux cliënts volledig worden ondersteunt.Door deze uitbreiding is OpenSesame ICT van mening met OpenIMS® een forse stap voorwaarts te hebben gezet in de ondersteuning van Macintosh (OS X) gebruikers.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.