Home Actueel Nieuws OpenIMS Portal Server uitgebreid

OpenIMS Portal Server uitgebreid

Door de, als maar groeiende, stroom aan digitale informatie, zijn organisaties op zoek naar voorzieningen om de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste persoon te krijgen. Met een product als OpenIMS Document Management Server kunnen informatie stromen (post, beleidsstukken, e-mail, tekeningen, projectdocumenten) worden gestructureerd en met een product als OpenIMS Portal Server kan informatie gepersonaliseerd worden aangeboden. Dus niet alleen informatie uit het Document Management Systeem, BPMS of Intranet maar ook RSS feeds of onderliggende bedrijfsdatabases als bijvoorbeeld Lotus.

Nieuwe portal voorzieningen

OpenIMS Portal server is uitgebreid met een aantal nieuwe voorzieningen zoals autorisatie op portlet niveau, verplichte portlets per portalblad, dynamische en statische portalbladen. Tevens is de manier waarop deze portlets kunnen worden ontsloten uitgebreid. U kunt niet alleen gebruik maken van de standaard portalblad viewer van OpenIMS maar u kunt het betreffende portlet ook onderdeel maken van uw Intranet of website zonder hiervoor te hoeven coderen. Daarnaast kunnen deze portlets ook naar iGoogle worden gestuurd en binnen het iGoogle portal worden gebruikt. Hiermee kunt u als organisatie portlets ontwikkelen binnen OpenIMS Portal Server en deze vervolgens op verschillende manieren beschikbaar stellen.

Standaard product portlets

OpenIMS biedt niet alleen een portal framework maar ook concrete toepassingen zoals Document Management, Workflow Management en Content Management. Daarom zijn er in de nieuwe versie een aantal standaard OpenIMS product portlets opgenomen. Hierbij valt te denken aan portlets als de laatste 10 af te handelen documenten, recent bekeken dossiers, direct zoeken in het DMS en dergelijke.
Voor meer informatie ga naar de OpenIMS Portal Server pagina of vraag het vernieuwde white paper aan.

OpenIMS

OpenIMS® is een webbased platform voor het structureren en beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal oplossingen zoals  Web Content Management, Document Management, E-mail archivering, Portaal Management en Bedrijfsproces Management. OpenIMS® draait op vele platformen zoals Linux, Apple of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd en is 100% webbased.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.