Home Actueel Nieuws OpenIMS site vernieuwd

OpenIMS website in een nieuw jasje

Op 3 februari 2010 is de website van OpenIMS www.openims.com voorzien van een nieuw jasje.

Zoals u van de oude website gewend was is de toegankelijkheid van de informatie rondom ons OpenIMS product op een hoog niveau gebleven. Desalniettemin was het tijd voor een nieuwe frisse professionele uitstraling en een website opgezet volgens de webrichtlijnen. Tevens zijn de verschillende onderdelen en diensten beter beschreven.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.