Home Actueel Nieuws OpenOffice.org integratie binnen OpenIMS

OpenOffice.org integratie binnen OpenIMS

Nieuwegein, 31 oktober 2006.

Uitgebreide OpenOffice.org ondersteuning binnen ECM oplossing OpenIMS.
De webbased Enterprise Content Management oplossing OpenIMS van OpenSesame ICT BV, inzetbaar in hybride (Windows / Apple OS X, Linux desktop) omgevingen, biedt nu ook brede ondersteuning voor de inzet van de OpenOffice.org Suite.

Document Management (DMS)

Met OpenIMS DMS wordt nu ook de volledige levenscyclus van OpenOffice.org documenten ondersteund. Hierbij zijn zaken als versie beheer, autorisatie, tekstuele vergelijking van versies, check-in / check-out, toevoegen van metadata en indexeren van documenten zodat ze op basis van de geïntegreerde zoekmachine Fulltext kunnen worden doorzocht volledig gewaarborgd.Net als binnen Microsoft Office kan er binnen OpenOffice.org worden gewerkt met huisstijlsjablonen voor o.a. standaard brieven, contracten, offertes en projectplannen inclusief metadata integratie vanuit OpenIMS zoals het dynamisch koppelen van NAW gegevens, versienummer, auteur, eigenaar, revisie data en dergelijke.OpenOffice.org documenten worden in het ISO gecertificeerde OpenDocument formaat (ISO/IEC DIS 26300) ook wel ODF genaamd opgeslagen. Dit garandeert dat u ook in de toekomst de inhoud van deze documenten kunt blijven raadplegen.

Content Management (CMS)

Naast een Document Management oplossing beschikt OpenIMS ook over een gebruikersvriendelijke Content Management oplossing. Het beheren van webcontent kan nu worden uitgevoerd met OpenOffice.org als content editor. Hierdoor kan een willekeurige organisatie OpenOffice.org in combinatie met OpenIMS nu inzetten voor alle facetten van haar (documentaire) informatie beheer.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.