Home Actueel Nieuws OpenSesame CRM en Pardot EMEA slaan handen ineen

OpenSesame CRM en Pardot EMEA slaan handen ineen

 ‘45% meer kwalitatieve leads met marketing automation’

OpenSesame CRM en Pardot slaan de handen ineen. Door dit strategisch partnership versterkt OpenSesame CRM, partner van SugarCRM Inc, haar propositie op het gebied van marketing automation, klantprofielen en moderne 1-op-1 marketing campagnes. “Belangrijk”, weet Bart van Maarseveen, strategisch directeur van OpenSesame CRM, “want inmiddels is aangetoond dat het analyseren van klantgedrag en daarop inspelen met marketing automation 45% meer kwalitatieve leads oplevert".

pardot logoPardot biedt een uitgebreide marketing automation oplossing om gepersonaliseerde marketing campagnes te voeren gericht op leads en relaties. Het wordt zo mogelijk op basis van de meetbare behoefte het juiste bericht op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen. De software van Pardot is een van de meest geavanceerde en meest gebruiksvriendelijke in de branche.

David Klanac, Directeur, Pardot EMEA: "De expertise en het track-record van de mensen achter OpenSesame CRM geven ons het juiste gevoel om dit partnership aan te gaan. Hun CRM-oplossingen sluiten naadloos aan op onze 'best in class' marketing automation oplossing en met OpenSesame CRM hebben we een heel actieve partner in de Benelux.”

Slim inspelen op klantgedrag

“Onze huidige en toekomstige klanten gaan hier snel en sterk van profiteren”, verzekert Ruud de Rooij, operationeel directeur van OpenSesame CRM: “de toename in de hoeveelheid leads en het inzicht in de juiste marketing acties merk je direct. Je hebt meer rendement van je werk en daar worden medewerkers én relaties enthousiast van.”

OpenSesame CRM gelooft in software waarbij de klant aan het roer staat. Intuïtieve software vanuit de cloud, vrij van zorgen over onderhoud en updates. De klant kan zich volledig richten op haar propositie, marketing en prospects. Op deze manier wordt het marketingbudget optimaal benut. OpenSesame CRM begeleidt haar klanten in dit proces en zorgt dat alles samenkomt in CRM.

Over Pardot

Pardot is leidend in business-to-business marketing automation software en opereert vanuit Atlanta, Georgia. Pardot is opgericht in 2007 en biedt een marketing automation applicatie voor marketing en sales afdelingen. Software-as-a-service om online marketing campagnes te creëren, uit te voeren en te beheren waarmee je efficiënt je omzet verhoogt via het online kanaal. Pardot biedt gecertificeerde CRM integraties met o.a. SugarCRM en Salesforce.com. Het geeft marketeers de tools voor lead nurturing, lead scoring en ROI rapportages zodat de sales cycles korter, efficiënter en beter worden.

Over OpenSesame CRM

OpenSesame CRM is dienstverlener op het gebied van marketing automation en relatiebeheer. De visie van OpenSesame CRM is om met een persoonlijke, 1-op-1 benadering van klanten en prospects, met gemak verkoopdoelstellingen te halen. OpenSesame CRM zorgt er met haar brede dienstverlening in marketing automation en CRM voor dat je engagement bereikt bij al je relaties en collega's.

Bezoek voor meer informatie: http://www.os-crm.com/producten/pardot

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.