Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT en OVAM sluiten overeenkomst

OpenSesame ICT en OVAM sluiten overeenkomst

Nieuwegein, 21 december 2005.

De OVAM (Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse Gewest) ressorterend onder de Vlaamse minister van Openbare Werken, Energie, Leefmilieu en Natuur en OpenSesame ICT hebben een overeenkomst gesloten voor de levering, implementatie en onderhoud van OpenIMS® Document- en Content Management Server (ECMS). Het betreft de inzet op zo’n 400 werkplekken ter ondersteuning van de dagelijkse administratieve werkzaamheden van betrokken ambtenaren. De belangrijkste doelstelling is de invoering van elektronisch documenten beheer in de backoffice (eDMS) en de ontsluiting daarvan naar de frontoffice (CMS).

De OVAM is verantwoordelijk voor het afvalstoffen- en het bodemsaneringsbeleid in Vlaanderen (België). Ze werd op­gericht naar aanleiding van het Afvalstoffendecreet van 1981. Volgens dit decreet staat de OVAM in voor de voorbereiding en de uitvoering van het afvalstoffenbeleid. Sinds 1995 heeft Vlaanderen een regelgeving voor bodemsanering, het Bodemsaneringsdecreet. Dit decreet geeft de OVAM de opdracht om nieuwe en historische bodemverontreiniging aan te pakken.

De OVAM heeft vier operationele afdelingen en een afdeling algemene diensten. De operationele afdelingen zijn:

  • de afdeling bodembeheer;
  • de afdeling afvalstoffenbeheer,‑
  • de afdeling projectontwikkeling afvalstoffen;
  • de afdeling interventies, verwijderingen en saneringen.

Meer informatie met betrekking tot de OVAM zie www.ovam.be.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.