Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT & SkillCity nominatie in Computab le

OpenSesame ICT & SkillCity nominatie in Computable

Nominatie OpenSesame ICT voor Skillcity Snelste Groeier Award onderstreept kracht open source

Als één van de eerste open source-specialisten in Nederland slaat OpenSesame ICT zich met verve door de economische crisis heen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Skillcity heeft OpenSesame ICT daarom genomineerd voor de Snelste Groeier Award 2009 in Midden-Nederland.

"Onze kracht ligt voornamelijk in het bieden van open en closed source-oplossingen. We kijken eenvoudigweg bij elke uitdaging wat de beste oplossing is", zegt Wieger Kunst, Commercieel Directeur van OpenSesame ICT, een softwarehuis uit Nieuwegein. Het bedrijf is gespecialiseerd in Open Source-oplossingen beschikbaar onder de naam OpenIMS. Dit is standaard software voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie. Het softwareplatform biedt een weboplossing voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management.

OpenSesame ICT Heren

Eric van Korven, Nico de Vries en Wieger Kunst, oprichters van OpenSesame ICT BV

De toenemende interesse in open source is één van de redenen voor het succes van OpenSesame ICT . De andere reden is de expertise in het leveren van Document Management-oplossingen die zowel aan de voorkant als de achterkant perfect functioneren - ongeacht of deze op een open of closed source platform draaien. "We koppelen Document Management aan Enterprise Content Management. Dat resulteert in één complete en uitstekend functionerende oplossing voor deze twee gebieden. Alle applicaties zijn webgebaseerd. Daardoor beschikken eindgebruikers over meer functionaliteit om hun documenten te beheren vanuit hun vertrouwde programma's via de browser ", aldus Kunst.

Lees ook het artikel in de Computable.

Over Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ICT-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ICT-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ICT-mkb'er in Midden-Nederland.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.