Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT en Sogeti Nederland sluiten partnerovereenkomst

OpenSesame en Sogeti sluiten partnerovereenkomst

Nieuwegein, 16 maart 2005.

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst bevestigen OpenSesame ICT B.V. en Sogeti Nederland B.V. het vertrouwen in elkaar voor een verdere succesvolle samenwerking op het gebied van Content- en Document Management op basis van OpenIMS®.

OpenSesame ICT producent en leverancier van OpenIMS®, is op 14 maart 2005 een samenwerking met Sogeti Nederland (www.sogeti.nl), een gerenommeerde Nederlandse ICT dienstverlener, overeengekomen op het gebied van de verkoop, projectmanagement, implementatie en onderhoudswerkzaamheden van OpenIMS®. OpenSesame ICT treedt op als softwareleverancier en Sogeti Nederland als implementator.

De aanleiding voor het bezegelen van deze afspraken was de implementatie van OpenIMS® bij Bouw en Woning Toezicht (www.bwtinfo.nl) als onderdeel van het Ministerie van VROM.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.