Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT genomineerd als Skillcity snelle groeier 2010

OpenSesame ICT genomineerd als Skillcity snelle groeier 2010

OpenSesame ICT B.V. is net als vorig jaar genomineerd als Skillcity snelle groeier. Skillcity maakt de top 20 van snelst groeiende ICT-mkb'ers in Midden-Nederland op 17 september 2010 voor de 5e maal bekend.

Skillcity meet jaarlijks de 'snelle groeiers' onder de ICT-ondernemingen in haar netwerk om daarmee verder inzicht te geven in de ontwikkeling van ICT-bedrijven in Midden-Nederland. In Utrecht en nabije omgeving bevindt zich de grootste concentratie van ICT-bedrijvigheid in Nederland. De eerste rating vond plaats in 2006. Zowel de omzetgroei als de groei in personeel wordt onderzocht over een periode van 5 jaar. In 2010 kijken zij voor de rating alleen naar de omzet in 2009 t.o.v. 2005.

Over Skillcity

Skillcity is een informeel bedrijfsnetwerk voor ICT-bedrijven in Midden-Nederland. Het netwerk is in 2001 opgezet om ICT-ondernemers te inspireren door intensief onderling contact en informatieve bijeenkomsten. Skillcity organiseert seminars, workshops, round tables en innovation circles. Het netwerk van Skillcity bestaat inmiddels uit zo’n 750 ICT-ondernemers en een dertigtal participanten. Meer informatie is te vinden op www.skillcity.nl.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.