Home Actueel Nieuws OpenSesame ICT in een nieuw jasje

OpenSesame ICT in een nieuw jasje

10 september 2009.

Op 10 september 2009 is de website van OpenSesame ICT voorzien van een nieuw jasje.

Zoals u van de oude website gewend was is de toegankelijkheid van de informatie rondom onze producten en diensten op een hoog niveau gebleven. Desalniettemin was het tijd voor een nieuwe frisse professionele uitstraling en een website opgezet volgens de webrichtlijnen. Tevens zijn al onze producten en diensten beter beschreven waarbij er op dit moment gewerkt wordt aan een uniforme uitstraling voor de achterliggende productensites zoals OpenIMS. Die volgen later dit jaar.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.