Home Actueel Nieuws Partner event SugarCRM Munchen 2014

Partner event SugarCRM Munchen 2014

De vernieuwde interface van OpenIMS, in lijn gebracht met Sugar 7, sprong in het oog tijdens het wereldwijde partner event van SugarCRM. Wieger Kunst en Ruud de Rooij toonden op 16 oktober in Munchen hoe het ECM pakket OpenIMS van OpenSesame met de nieuwe release van Sugar één geheel vormt voor de gebruiker.

2014_10_16_14.58.46_3264

In München trok het jaarlijkse evenement van SugarCRM voor het eerst alle wereldwijde partners. De nieuwe release, versie 7.5, werd aangekondigd en de directie van SugarCRM ontvouwde de plannen op het gebied van sales en techniek voor het komende jaar. De Rooij van OpenSesame CRM noemt het vooral van belang dat SugarCRM zo haar partners betrekt bij de ontwikkeling. ,,Wij zijn daar ook als partner om expertise te halen die relevant is voor onze klanten. Zo maken wij hen de wereldwijde expertise onder SugarCRM partners ten dienste.”

Profiteren
Onderwerp van veel gesprekken waren de verbeteringen in Sugar 7.5.  ,,Een aantal verbeteringen ging flink over de tong.  Alle platforms worden ondersteund en de integratie met andere leveranciers, zoals Google, Microsoft, Oracle, ProcessMaker, is verder verbeterd. Minder belemmeringen en belangrijke verbeteringen die door veel partners goed werden ontvangen. Daar gaan onze klanten echt van profiteren.”

Integratie
Het werd maar weer bevestigd dat SugarCRM vast houdt aan open standaarden. Belangrijk voor leveranciers van software en hun klanten, die exact weten waar ze aan toe zijn. ,, Zolang zij zorgen voor dezelfde ondersteuning (open standaarden) is integratie met elk software pakket mogelijk op basis van die standaarden. OpenIMS (het ECM pakket van OpenSesame red.) voldoet vanzelfsprekend aan die eisen en dus bieden wij volledige garantie als het gaat om de integratie tussen beide omgevingen, nu en in de toekomst.

One stop shop
Precies zoals Kunst aan de directie van SugarCRM demonstreerde. Beide open standaard ECM en CRM oplossingen ogen als één geheel door de vernieuwde interface en koppelen ook eenvoudig de kracht van beide. De Rooij: ,,Juist die integratie maakte indruk. OpenSesame is de one stop shop die klanten zoeken. Onze opdrachtgevers beschikken snel en eenvoudig over één oplossing voor alle ongestructureerde informatie (ECM) gekoppeld aan CRM-informatie. Dit gaat veel verder dan alleen een adresje of een contactpersoon bij een brief. Denk hierbij aan alle vormen van correspondentie gekoppeld aan een zeer uitgebreide case management oplossing. Wat ook veel wordt gevraagd is het vastleggen van documenten die fysiek zijn gestuurd naar prospects of klanten middels marketing campagnes in CRM.”

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.