Home Actueel Nieuws Prinsjesdag 2011

Prinsjesdag 2011 (nota voortijdig bekend geworden)

Nieuwegein, 15 september 2011.

OpenIMS helpt ondanks de voortijdige publicatie het ministerie van Financiën met de Miljoenennota 2012.

Het ministerie van Financiën lanceerde vandaag voortijdig door een 'menselijke fout' van het bedrijf "Facetbase" de 105ste Miljoenennota.

Op de departementale website www.prinsjesdag2011.nl, door Sogeti Nederland en OpenSeame ICT voor de 10e keer op rij op basis van OpenIMS gerealiseerd, kunnen bezoekers zowel algemene informatie over Prinsjesdag als kernachtige samenvattingen met betrekking tot de miljoenennota 2012 raadplegen.

De productie en publicatie van de (papieren en online) miljoenennota is door het ministerie o.a. aan Facetbase uitbesteed. Helaas is deze door een menselijke fout van die organisatie uitgelekt. De Prinsjesdag 2011 website is daar een samenvatting van en heeft geen enkele relatie tot betreffende organisatie(s).

Groot aantal gelijktijdige bezoekers

De website heeft normaliter de hoogste bezoekerspiek op de derde dinsdag van September tussen 15.15 en 17.00 uur omdat dan de informatie rond de miljoenennota en de rijksbegroting publiekelijk bekend wordt gemaakt. Helaas is deze voortijdig bekend geworden en is de 'piek' naar vandaag verplaatst. Deze is tot en met vandaag goed verwerkt.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.