Home Actueel Nieuws RIAGGz over de IJssel implementeert OpenIMS

RIAGGz over de IJssel implementeert OpenIMS

RIAGGz over de IJssel implementeert Handboeken kwaliteitssysteem en digitale formulieren op basis van OpenIMS.

RIAGGz over de IJssel was op zoek naar een platform voor het beheer en distributie van al haar kwaliteitsdocumenten. Na een uitgebreide selectie is gekozen voor OpenIMS Document Management Server (DMS) voor het beheren van betreffende documenten. Daarnaast is ook OpenIMS Bedrijfs Proces Management Server (BPMS) aangekocht ter ondersteuning van de digitale formulierstromen binnen de RIAGGz organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het afhandelen van zwangerschapsverlof aanvragen, ziekmeldingen en het afhandelen van declaraties van dienstreizen. De RIAGGz organisatie is hiermee in staat zowel de volledige document huishouding te beheren als zelfstandig haar bedrijfsprocessen elektronisch in te richten. Naast RIAGGz koos o.a. ook GGZ Midden-Overijssel Adhesie en recentelijk het Deventer Ziekenhuis voor OpenIMS.

Over RIAGGz

Sinds januari 2005 vormt het RIAGG IJsselland samen met RIAGG Zwolle het concern RIAGGz over de IJssel. De RIAGG is er voor mensen met emotionele, psychische en/ of psychiatrische problemen of die daar in hun omgeving mee te maken hebben. De RIAGG Zwolle is specialist in ambulante geestelijke gezondheid en geestelijke gezondheidszorg (GGZ). RIAGG staat voor Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Ambulant betekent: alle hulpverlening waarbij de cliënt niet hoeft te worden opgenomen.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.