Home Actueel Nieuws Sint Maartenskliniek knoopt intranet en kwaliteitsdocumenten aan elkaar

Sint Maartenskliniek knoopt intranet en kwaliteitsdocumenten aan elkaar

Al vanaf 2008 beheert de Sint Maartenskliniek haar kwaliteitsdocumenten in OpenIMS. In 2020 introduceerde Sint Maartenskliniek een nieuw Intranet. Graag wilde zij gebruikers van het Intranet een transparante ingang bieden naar de kwaliteitsdocumenten in OpenIMS.

OpenSesame ICT realiseerde een koppeling tussen de zoeklogica van het Intranet en OpenIMS gebaseerd op OpenSearch. OpenSearch is een verzameling technologieën waarmee resultaten van zoekmachines en websites worden verzameld in een gestandaardiseerd en leesbaar formaat.

Het resultaat is dat zoekresultaten op het Intranet ook gerelateerde kwaliteitsdocumenten uit OpenIMS bevatten, zodat medewerkers deze direct kunnen opvragen.De uitdaging in dit traject was niet zozeer het realiseren van het koppelvlak op basis van de OpenSearch standaard, maar meer het met elkaar 'laten praten' van de verschillende werelden; zowel OpenIMS als het nieuwe Intranet zijn op zichzelf staande SaaS oplossingen. Dankzij de goede samenwerking tussen alle betrokken partijen is dit op een veilige en betrouwbare manier gelukt.

De kracht van samen werken!

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.