Home Actueel Nieuws Stoas lanceert vernieuwde Internetsite

Stoas lanceert vernieuwde Internetsite

Wageningen, 30 januari 2007. Stoas Learning, dé aanbieder van stimulerende en aantrekkelijke digitale leeroplossingen, lanceert haar vernieuwde Internetsite.

Stoas is dienstverlener op het gebied van e-Learning toepassingen. Stoas heeft voor het onderhouden van haar nieuwe website gekozen voor OpenIMS Content Management Server (CMS). De doorslag lag bij het eenvoudig kunnen leggen van diverse dwarsverbanden binnen de content voor de verschillende doelgroepen en de manier waarop content snel en eenvoudig kan worden geplaatst op de website.De website richt zich op de twee primaire doelgroepen overheid en bedrijfsleven. Vanaf de centrale homepagina wordt de bezoeker geleid naar de homepage van de betreffende doelgroep subsite. Deze subsites beschikken weer over nieuwsberichten, productnieuws, diverse banner campagnes en evenementen die betrekking hebben op de doelgroep. De product informatie komt ook weer terug op beide subsites.Op basis van metadata worden gerelateerde nieuwsberichten en evenementen getoond. Hierdoor komt productnieuws niet alleen op de productpagina voor, maar bijvoorbeeld ook in het centrale nieuwsoverzicht zodat een redacteur hiervoor geen extra handelingen hoeft te verrichten.Vanaf de website kunnen bezoekers zich abonneren op nieuws die middels Veritate worden verzonden.

Over Stoas

Met hun onderwijshart leveren en implementeren ze krachtige onderwijsinformatie systemen en veelzijdige e-Learning toepassingen. Stoas is hét kenniscentrum op het gebied van techniek én didactiek. Ze verzorgen de installatie, implementatie, ondersteuning en integratie voor u! Ook voor het bedrijfsleven en de overheid heeft Stoas diverse effectieve e-Learningtoepassingen. Of in formulevorm: uw kennis en ervaring + hun expertise en creativiteit = aantrekkelijke producten! Voor meer informatie zie www.stoas.nl.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.