Home Actueel Nieuws SugarCRM Advanced partner

OpenSesame Advanced partner SugarCRM

Per 1 januari 2015 is OpenSesame gepromoveerd naar de Advanced status binnen het partnerprogramma van SugarCRM.

partner_logo_2015_advanced_173

Het programma kent per 1 januari 2015 drie niveaus. Dit zijn Basic, Advanced en Elite. Bepalend voor de status van een partner zijn het aantal gecertificeerde consultants, ontwikkelaars en servicedesk medewerkers en het aantal Sugar gebruikers (gemeten in zowel nieuwe als bestaande gebruikers).

,,Het is geen prijs of grote bijzonderheid, maar wel een mooie, terechte beloning voor onze medewerkers”, vindt Wieger Kunst van OpenSesame CRM. ,,Voor onze klanten is dit een bevestiging van onze kennis en kunde. Bovendien weten ze zich verzekerd van toegang tot de kennis en kunde van de gehele SugarCRM organisatie. Met behulp van de experts van SugarCRM kunnen we onze klanten op alle vlakken optimaal bedienen en zodoende gestelde doelen samen realiseren.”

Over OpenSesame CRM

OpenSesame CRM is onderdeel van OpenSesame ICT, een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van Open Standaarden. De standaard software oplossingen die zij daarvoor inzetten zijn OpenIMS en Sugar (SugarCRM). OpenIMS is een web-platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. Sugar is een moderne volledig web-gebaseerde CRM oplossing die op eenvoudige wijze uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com..

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.