Home Actueel Nieuws SugarCRM en OpenIMS kleuren wereld Euramax vrolijker

Sugar en OpenIMS kleuren wereld Euramax vrolijker

Eind 2014 kleuren SugarCRM en OpenIMS de wereld van Euramax vrolijker. Dan werken 170 medewerkers van de coating specialist, in het Verenigd Koninkrijk en Nederland,  met OpenIMS. 60 van hen bovendien in Sugar, dat door OpenSesame ICT en CRM geïntegreerd wordt. ICT-manager Peter Gaastra heeft de resultaten duidelijk voor ogen:

,,Kort gezegd: ‘orde in een wirwar van documenten'. Zeker in onze salesprocessen zal document management meer inzicht in documenten bieden.

De drempel om met elkaar kennis en documenten te delen, wordt veel lager en de efficiency zal meer en meer toenemen. Nu is het soms lastig een bepaald document boven water te krijgen.  Straks is dat niet alleen eenvoudig, maar is ook duidelijk welke documenten bij elkaar horen. We zien dat nu al een beetje door met Google Drive te werken. Alleen kan daar geen gebruik worden gemaakt van workflows. En dat is juist de kracht van een document management system als OpenIMS. 

Om te beginnen gaan we daarom de kwaliteitshandboeken in het Enterprise Content Management systeem zetten. Daarna volgen de afdelingen Sales, Marketing en Logistiek. Op deze afdelingen wordt ook Sugar geïmplementeerd, met Lead management, iets wat nieuw is voor Euramax.”

Lees hier het verhaal van Peter Gaastra in 2016, kort voordat Euramax de Business Software Award 2016 won.

 

  euramax_640

Over Euramax Coated Products
Euramax is een premium coil coating specialist die al meer dan 40 jaar ervaring heeft als leverancier van band gelakt aluminium. Met 275 medewerkers en vestigingen in Roermond (NL) en Corby (UK) richt Euramax zich op hoogwaardige en innovatieve oplossingen in voorgelakt aluminium. De voorgelakte metalen worden verwerkt in uiteenlopende producten en toepassingen, van huishoudapparatuur tot en met gevels en dakbedekkingen. Met een jaarlijkse productie van 15.000 km band gelakt aluminium bedient Euramax klanten over de hele wereld.

Over OpenSesame
OpenSesame is een Nederlands softwarebedrijf dat zich richt op de realisatie van kennisintensieve, bedrijfsmatige oplossingen op basis van het Open Source platform. De standaard software oplossingen die zij daarvoor inzetten zijn OpenIMS en SugarCRM. OpenIMS is een ECM platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. SugarCRM is een web-based CRM oplossing die eenvoudig uitgebreid en aangepast kan worden al naar gelang de behoefte. Beide oplossingen draaien op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, zijn op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en zijn 100% webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.