Home Actueel Nieuws SugarCRM vernieuwd

SugarCRM vernieuwd

Ook partner SugarCRM heeft de website vernieuwd en een fris nieuw logo, net als OpenIMS. Want ‘Your customers deserve a better experience’. Daar is het niet bij gebleven: met de komst van nieuwe investeerders en wisselingen in het management waait ook een frisse wind over visie, missie en productportfolio.

Het nieuwe SugarCRM is ontworpen op Amazon Web Services, met alle voordelen van Cloud Infrastructure as a Service en wordt aangeboden in duidelijke en optimaal te integreren lijnen: marketing, sales en service. 

'SugarCRM empowers your marketing, sales and services teams to collaborate across the entire customer lifecycle for more meaningful, memorable experiences'


Sugar Market: Market With Insight
De oplossing voor marketing automation in de cloud. Trek bezoekers en creëer de kracht van inzicht: zie hoe bezoekers reageren op content. Optimaliseer de juiste stappen en selecteer de beste leads.

Sugar Sell: Sell Smarter
Geef sales-medewerkers de kracht van eenvoud: maak het ze makkelijk de beleving van de klant onvolprezen te maken. Door ze de juiste informatie te geven, op het moment dat het ertoe doet. Of eerder. (Nummer 1 in PCMag’s Business Choice Awards)

Sugar Serve: Serve Exceptionally
Maak het medewerkers makkelijk grote betrokkenheid te tonen bij klanten en de hoogst haalbare klanttevredenheid te scoren. Door dankzij inzichtelijke dashboards en krachtige selfservice portals snel en foutloos te kunnen ondersteunen, langs de kanalen die de klant kiest.

Lees meer over de krachtige integratie van SugarCRM in OpenIMS en het advanced partnership

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.