Home Actueel Nieuws TCN Property Projects

Vastgoedbedrijf TCN zet OpenIMS in

Nieuwegein, 14 november 2008.

TCN, een jong en vernieuwend vastgoedbedrijf met zo'n 350 medewerkers in Europa, was op zoek naar een geïntegreerde gebruikersvriendelijke document management (DMS) oplossing om de steeds maar groeiende hoeveelheid documenten optimaal te beheren. Na een uitvoerige productselectie heeft TCN ervoor gekozen OpenIMS® als standaard ECM platform in te voeren.

Alle medewerkers van TCN kunnen nu documenten produceren op basis van voorgedefinieerde sjablonen waarbij de bijbehorende metadata tevens wordt vastgelegd. Hierdoor kunnen zij sneller en efficiënter werken en is het zoeken naar door anderen aangelegde informatie sneller en doeltreffender te vinden. Daarnaast is de bestaande CRM omgeving vervangen door een binnen OpenIMS gerealiseerde relatie beheer omgeving.

Projectdossiers

TCN werkt gelijktijdig aan een groot aantal vastgoedprojecten. Hierdoor ontstond de noodzaak deze te voorzien van een standaard indeling en metadata-conventies. Daardoor worden alle projecten op een uniforme manier ingedeeld en is het voor alle medewerkers duidelijk waar welke documenten en e-mailberichten kunnen worden gevonden. In de digitale dossiers kunnen ook de bijbehorende afbeeldingen en CAD tekeningen worden geplaatst en beheerd.

Microsoft Outlook integratie

De TCN medewerkers kunnen e-mailberichten en/of bijlagen direct vanuit Microsoft Outlook middels de OpenIMS Outlook add-in in het DMS plaatsen. Hierdoor wordt alle relevante informatie binnen een projectdossier uniform vastgelegd en is daardoor beschikbaar voor alle project medewerkers.

Online documentdistributie met externe partijen

Het e-mailen van bestanden is tegenwoordig lastig omdat mailboxen en e-mailberichten maar een beperkte omvang mogen hebben terwijl de hoeveelheid en omvang van de bestanden alleen maar groter wordt. Binnen TCN is daarom gekozen voor een online distributie portal waarbij de klantrelevante documenten op een veilige manier (na inloggen) kunnen worden geraadpleegd; in feite een klantpersoonlijk portal met daarbinnen toegang tot alle voor een bepaalde klant relevante documenten die door het achterliggende DMS worden aangeboden. Deze kunnen vervolgens worden bekeken en of gedownload en afgedrukt.

Over TCN Property Projects

TCN is een jong en vernieuwend vastgoedbedrijf. TCN ontwikkelt en exploiteert innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België, Verenigd Koninkrijk, Rusland, Spanje, Oostenrijk en Zuid-Afrika. TCN wordt gevormd en gemaakt door meer dan 350 medewerkers. Voor meer informatie bezoek www.tcnpp.nl.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.