Home Actueel Nieuws Top 4 positie voor OpenIMS

Emerce 100 - 2010. Top 4 positie voor OpenIMS

December 2010. OpenIMS CMS scoort de 4e plaats in de Emerce Top 100 'de beste 100 bedrijven in e-business'.

Al sinds 2005 publiceert Emerce het imago-onderzoek de Emerce 100. Een hoge notering in de Emerce 100 is een fraaie onderscheiding. De top-5 van de verschillende categorieën vormen gezamenlijk 'de beste 100 bedrijven in e-business'. 

Gemeten over 2010 is OpenIMS Content Management Server (OpenIMS CMS) op de 4e plaats geëindigd. Inderdaad iets om trots op te zijn. Wij bedanken onze opdrachtgevers bij deze dan ook hartelijk voor hun positieve bijdrage aan dit onderzoek.

De top 10 CMS

1. Microsoft Sharepoint
2. IBM Lotus Web Content Management
3. Hippo Webworks
4. OpenIMS
5. GX
6. WebGUI
7. Dynamicweb
8. Seneca
9. e-Dynamics
10. Magento

Bekijk het totale overzicht op Emerce.

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.