Home Actueel Nieuws VanKessel & Janssen

Van Kessel & Janssen met OpenIMS DMS klaar voor de toekomst

Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy is klaar voor de volgende 35 jaar van haar bestaan met het OpenIMS DMS.

jubileumlogo_302Voor projectmanager Stefan Arts telt vooral dat de medewerkers van het jubilerende Bouwconsultancy bedrijf altijd en overal op hun mobiel bij de bestanden van het bedrijf kunnen. En dat daar in structuur wordt aangebracht. ,,Driekwart van onze mensen werkt buiten de deur. Op bouwplaatsen, in vergaderingen. Met OpenIMS DMS kunnen ze ter plekke rapporten raadplegen en tekeningen bekijken. Om maar iets te noemen. Dat werkt fijner en beter. ”

Betrokkenheid
De keuze voor OpenSesame ICT zegt veel over Van Kessel & Janssen, dat betrokkenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. ,,OpenSesame ICT had zich goed ingeleefd in ons bedrijf. Dat bleek tijdens de presentatie. Ook de brede klantengroep gaf ons vertrouwen.”

 

Over Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy
Van Kessel & Janssen (http://www.vkj.nl) is een betrokken partner in huisvesting, met expertise op het gebied van procesmanagement, bouwmanagement, bouwkosten, exploitatie en engineering. Naast kennis van procesmanagement beschikt Van Kessel & Janssen over inhoudelijke en bouwtechnische kennis om de klant nog beter te begeleiden; van een uitgekiend ontwerp tot een duurzaam gebouw of gebied. De klant bepaalt, Van Kessel & Janssen faciliteert. Het Gelderse Beuningen is een uitstekende uitvalsbasis voor projecten door de gehele Benelux. De opdrachtgevers zijn naast professionals in de bouw, zoals projectontwikkelaars, architecten, aannemers, woningcorporaties en overheden, ook eindgebruikers zoals zakelijke en financiële dienstverleners, industriële bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.


Over OpenSesame ICT
OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis dat zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com (opent in nieuw venster).

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.