Home Actueel Nieuws Vernieuwde site OpenIMS

Vernieuwde site OpenIMS

1 december 2005.

Op 1 december 2005 is de website van OpenIMS voorzien van een nieuw jasje. Zoals u van de oude website gewend was is de toegankelijkheid van de informatie rondom onze producten op een hoog niveau gebleven. Op bepaalde onderdelen zoals de mogelijkheden met betrekking tot het software onderhoud, een Service Level Agreement (SLA) en het licentiemodel is de informatie uitgebreid. 

Over OpenSesame ICT

OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarehuis die zich richt op bedrijfsmatige oplossingen op het Open Source platform. De oplossingen zijn onder de naam OpenIMS als standaard software beschikbaar. OpenIMS is een platform voor het gestructureerd beheren van ongestructureerde informatie en beschikt over een aantal server oplossingen voor onder andere Content-, Document-, Workflow- en E-mail Management. OpenIMS draait op vele platformen zoals Linux of Microsoft Windows, is op Open Standaarden gebaseerd (SOAP/XML) en is 100% webbased.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) bdm@osict.com of een bezoek brengen aan de websites www.osict.com en/of www.openims.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

openims.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.